[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Березень » 7 » Хто вирішив стати єдинником , зареєструйтесь не пізніше 15 березня!
18:56
Хто вирішив стати єдинником , зареєструйтесь не пізніше 15 березня!

Платники податків, які перебувають на загальній системі оподаткування та мають намір з наступного кварталу перейти на спрощену систему повинні не пізніше 15 березня 2013 року надати до Калуської ОДПІ відповідну заяву.

 Платники самостійно вирішують яку групу обирати. На сьогодні в Україні діють шість  груп «спрощеного оподаткування». Форму заяви для переходу на спрощену систему оподаткування можна завантажити з сайту ДПС України.

Новостворені фізичні особи – підприємці І та ІІ груп також подають заяву щодо обрання спрощеної системи оподаткування. Якщо заява подана до закінчення місяця, в якому відбулася державна реєстрація, платниками єдиного податку вони стають з першого числа місяця, наступного за місяцем у якому виписано свідоцтво платника єдиного податку. Водночас, новостворені суб'єкти господарювання третьої - шостої групи, які подали відповідну заяву протягом 10 днів з дня державної реєстрації, вважаються платниками єдиного податку з дня їх державної реєстрації.

Разом із заявою суб’єкти господарювання подають до органу ДПС розрахунок доходу за попередній календарний рік.

На даний час спрощену систему оподаткування в Калуській ОДПІ обрали 3053 платників податків із 5474 діючих юридичних та фізичних осіб-підприємців.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 440 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]