[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Червень » 21 » Калуське печиво одне з найкращих в Україні
14:53
Калуське печиво одне з найкращих в Україні
8-11 червня 2010 року в столиці України проходила 15-а ювілейна міжнародна спеціалізована виставка кондитерських і хлібобулочних виробів. На дегустаційний конкурс, який організовувався в рамках цієї виставки, було виставлено продукцію 52-ох найкращих виробників печива та хліба зі всієї країни. На суд експертів було представлено й чотири види печива торгової марки «БОМ-БІК» калуського підприємства «ДЕЙ-СОН». І слід зазначити, що продукція місцевих кондитерів отримала високі нагороди – дві бронзові, срібну та золоту медалі.

Директор підприємства Василь Сондей, котрий повернувся з Києва із призами, повідомив, що калушани були чи не єдиними виробниками з західного регіону, хто на цьому конкурсі представляв саме кондитерську продукцію. Оцінювала вироби центральна галузева дегустаційна комісія, до складу якої ввійшли 12 незалежних експертів з числа спеціалістів Державного департаменту продовольства, Міністерства охорони здоров’я, Держспоживстандарту України та інших державних організацій. При цьому враховувалися смакові якості, види печива, ексклюзивність рецептури. Кожен з членів журі ставив бали і за результатами визначалися переможці. За словами Василя Васильовича, печиву торгової марки «БОМ-БІК», яке вибороло золоту медаль, не вистачило декілька балів до Гран-прі.

Це перший конкурс всеукраїнського масштабу, взяти участь у якому було запрошено підприємство «ДЕЙ-СОН». Щоправда, минулого року воно дало про себе знати на виставці кондитерських виробів «Ласощі». Тоді ж торгова марка «БОМ-БІК» за версією телеканалу «Інтер» ввійшла у трійку найбільш впізнаних брендів країни. А вже на початку вересня цього року калуські кондитери планують позмагатися у майстерності з іноземними колегами на міжнародному конкурсі, який проходитиме в Києві.
Категорія: Економіка | Переглядів: 862 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]