[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Травень » 13 » Калуська ОДПІ: розширення сервісу електронного звітування триває
14:39
Калуська ОДПІ: розширення сервісу електронного звітування триває

Платники податку на додану вартість одні з перших почали працювати по новому,  активно використовуючи у своїй роботі сучасне електронне звітування, доступ до якого мають, безкоштовно отримавши ключі електронного цифрового підпису, – наголосила заступник начальника Калуської ОДПІ Марія Місюра. Це дає можливість підприємливим людям Калущини реально заощаджувати свій час, розвивати власний бізнес. Сьогодні в такий спосіб звітується 98 відсотків платників податку на додану вартість.

Посадовець зазначила, що міндоходівці працюють над розширенням можливостей сервісу. В цьому році триває активна робота по залученню фізичних осіб до декларування своїх доходів в електронній формі. Віднедавна платники податків, які отримали електронний цифровий підпис та посилені сертифікати ключів можуть подавати звітність в електронному вигляді до Пенсійного фонду та Державного комітету статистики.   

Віддалений пункт реєстрації користувачів АЦСК ІДД, який працює при Калуcькій ОДПІ з часу свого відкриття видав заявникам 1,1 тисячу електронних ключів цифрового підпису, із них 80 відсотків-фізичним особам.

Категорія: Економіка | Переглядів: 558 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]