[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Грудень » 12 » Калуська ОДПІ проводить щоденні заняття для платників з подання звітності по єдиному соціальному внеску в електронному вигляді
19:09
Калуська ОДПІ проводить щоденні заняття для платників з подання звітності по єдиному соціальному внеску в електронному вигляді
У Центрі обслуговування платників на першому поверсі Калуської ОДПІ  з 13.00 до 14 години проводяться щоденні навчання з подання звітності по єдиному соціальному внеску в електронному вигляді. Запрошуються субєкти господарювання, які до цього часу подавали звітність у паперовому варіанті. Уся навчальна інформація для зручності присутніх виведена на плазмовий  екран.

Ті платники, які ще не мають ключа електронного цифрового підпису, відразу можуть звернутися з відповідним пакетом документів до пункту реєстрації ключів, який знаходиться поряд. Тому з собою необхідно мати USB флеш-накопи́чувач  (флешку) або CD-R диск .

Як зазначив перший заступник начальника інспекції Михайло Князевич, проведення таких навчань - вимога часу.  Щомісячно до Калуської ОДПІ звітується півтори тисячі платників, з них 56 відсотків в електронному вигляді. У січні розпочинається подання річної звітності підприємцями, які не мають найманої робочої сили, а це ще більше як пів тисячі додаткових звітів. Електронне звітування має свої беззаперечні переваги, насамперед це економія часу як самих платників, так і працівників інспекції.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 452 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]