[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2014 » Січень » 23 » Калуська ОДПІ готова до декларування доходів громадян
15:48
Калуська ОДПІ готова до декларування доходів громадян

В Центрі обслуговування платників Калуської ОДПІ створені всі умови для  приймання декларацій про доходи, отримані громадянами за минулий рік. В разі потреби кваліфіковані працівники можуть надати консультацію щодо заповнення декларації. До послуг відвідувачів розроблена друкована продукція та інформаційні стенди з розясненням порядку декларування. Про це заявив журналісту газети «Калуський нафтохімік» перший заступник начальника Калуської ОДПІ Михайло Князевич.  

«Правила подання декларацій залишилися таким, як і в попередні роки, зазначив посадовець. Обовязковому декларуванню підлягатимуть доходи, з яких при виплаті не сплачувався податок на доходи фізичних осіб. Подати декларацію повинні і ті, хто отримав доходи від фізичних осіб, які не мають статусу податкового агента. Задекларувати потрібно іноземні доходи. Громадяни також мають право  декларувати свої статки з метою реалізації права на податкову знижку та часткової компенсації витрат.

Прихильникам сучасних інформаційних технологій ми пропонуємо скористатися електронним форматом звітування. З цією метою на єдиному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України працює спеціальний сервіс «Декларування on-line». На першому поверсі інспекції знаходиться  відокремлений пункт реєстрації користувачів, де можна отримати безкоштовні електронні ключі цифрового підпису. 

Запрошуємо громадян задекларувати свої доходи та сподіваємося, що цьому році кампанія буде відбуватися не менш успішно, ніж в попередні роки.»  

Категорія: Суспільство | Переглядів: 608 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]