[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Грудень » 28 » Калуська ОДПІ: Деклараційна кампанія доходів громадян завершується, стартує нова.
19:02
Калуська ОДПІ: Деклараційна кампанія доходів громадян завершується, стартує нова.

За підсумками цьогорічного декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році, було подано більше як 1 тисячу 200 декларацій про майновий стан і доходи. При цьому сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає сплаті до бюджету, складає близько 1 мільйон 400 тисяч гривень. Крім того, жителям м. Калуша та району повернули більше як 700 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб для компенсації витрат, які включаються до податкової знижки. З них близько  650 тисяч гривень - у зв’язку з понесеними витратами на навчання. Загалом для отримання податкової знижки подано 920 декларації про майновий стан і доходи.

Про це повідомив перший заступник начальника Калуської ОДПІ Михайло Князевич під час зустрічі з представниками бізнесу та громадськістю.

Посадовець зазначив, що термін подання податкової Декларації про майновий стан і доходи для громадян, з метою отримання податкової знижки, за результатами 2012 року,

встановлено Податковим кодексом України до кінця 2013 року. З 1 січня 2014 року стартує нова кампанія декларування доходів, отриманих у 2013 році.

Категорія: Економіка | Переглядів: 459 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]