[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Червень » 10 » Калуська міськрада може не виконувати рішення обласної влади
08:00
Калуська міськрада може не виконувати рішення обласної влади
Сьогодні, 10 червня, на сесії Івано-Франківської обласної ради представниця депутатського корпусу міської ради Калуша зачитала рішення калуської міської ради, у якому засуджується розподіл обласного бюджету. Представниця заявила, що обласна рада демонструє принизливий поділ бюджетних коштів. 

У рішенні сесії міської ради Калуша йдеться, що у розподілі обласного бюджету не враховано потреби Калуша. «Таке враження, що такої адміністративної одиниці, як Калуш – не існує», – йдеться у документі.

Наприкінці звернення калушани заявили, що при такому розподілі бюджетних коштів міська рада залишає за собою право не виконувати рішень Івано-Франківської обласної ради, – пише «Фіртка».

На таку заяву відразу відреагував голова облради Олександр Сич. Він попросив прокуратуру дати оцінку намірам депутатського корпусу Калуша не виконувати рішень облради.

Також Олександр Сич повідомив, що дане звернення, відповідно до законодавства, більше стосується обласної державної адміністрації.

Така заява калушан обурила й голову облдержадміністрації Михайла Вишиванюка. За його словами, Калуш минулого року отримав півмільярда гривень, а обласна державна адміністрація виділила на медичне обладнання для Калуша 49 мільйонів гривень.

«Думаю, що депутатський корпус Калуша буде мати цілий «букет» питань на іншу тему», – сказав Михайло Вишиванюк.
Категорія: Політика | Переглядів: 637 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]