[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2014 » Травень » 29 » Калушанка Аліна Микуляк –призер ІІ – го етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни».
15:45
Калушанка Аліна Микуляк –призер ІІ – го етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни».

В Головному управлінні Міндоходів в Івано-Франківській області підведено підсумки ІІ – го етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни».

Учні  загальноосвітніх навчальних закладів нашої області, розподілені за двома віковими категоріями – від 9 до 11 років та від 12 до 15 років, мали можливість висловити своє уявлення про роль, значення та місце податків у державі. 

Журі обласного етапу конкурсу, яке очолила член Національної спілки художників України Світлана Повшик, визначено переможців за трьома напрямками: художні твори, літературні твори, комп’ютерна анімація.

Калушанка Аліна Микуляк – учениця загальноосвітньої школи № 2  заняла ІІ-ге місце в напрямку «комп’ютерна анімація» за роботу «Моя мрія». Подивитись на роботу можна на субсайті ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області сайту Міністерства доходів і зборів України за адресою sts.gov.ua.

Працівники Калуської ОДПІ поздоровляють Алінку з перемогою та бажають її нових творчих досягнень.


 

Категорія: Культура | Переглядів: 656 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]