[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Листопад » 28 » Янукович «вивітрює дух» Ющенка з резиденції у Карпатах
11:14
Янукович «вивітрює дух» Ющенка з резиденції у Карпатах
У держрезиденції «Синьогора» в селі Стара Гута на Івано-Франківщині, яка перейшла Віктору Януковичу «у спадок» від Віктора Ющенка, йде грандіозний ремонт.
 
«Президентську дачу» облаштовують за смаком нового господаря. Янукович нібито хоче провести у карпатському «будиночку» Новорічні та Різдвяні свята і побажав оновити інтер’єр. У дворі замість літньої альтанки вже поставили капличку, – передає President.org.ua.

Ремонт, за словами місцевих жителів, триває вже понад місяць. «Увесь час працюють «міксери» (бетономішалки), крани, екскаватори. У резиденцію везуть бетон, каміння, граніт і труби, – розповів «сусід» резиденції з найближчого села Олекса Лецин. – Всередині основної будівлі змінюють проводку і сантехніку, а до мисливського будиночка роблять прибудову. Зносять ліхтарі навколо «палацу». Краще б робітникам віддали».

Місцеві ображаються, що їм не дали заробити на будівництві, запросивши робітників з інших міст України, а керують нібито підрядники з Польщі та Львова. Роботяги працюють по 10 годин за 130 грн на день. До 25 грудня 2010 року ремонт повинні закінчити, але будівельники сумніваються, що встигнуть. Крім резиденції, ремонтують дорогу з райцентру Богородчани до Гути.

За неофіційною інформацією, резиденцією нібито вже не опікується ДУС (президентські «завгоспи»), а гроші на ремонт «карпатського Межигір’я» виділяють бізнесмени. Втім, за словами глави ДУС Андрія Кравця, в «Синьогорі» йдуть планові роботи, пише «Сьогодні». «Синьогора» – санаторій, і він готується до наступного сезону, – пояснив Кравець. – Гроші взяли не з держбюджету, вони були виділені самим держпідприємством «Синьогора».

Гутівці висунули свою версію причини перебудови «дачі» – мовляв, звідти хочуть «вивітрити дух Майдану і колишнього президента».
 
Джерело інформації - ZIK

Категорія: Політика | Переглядів: 573 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]