[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Липень » 6 » Янукович святкуватиме своє 60-річчя три дні. "Регіонали" подарують срібний сервіз.
12:46
Янукович святкуватиме своє 60-річчя три дні. "Регіонали" подарують срібний сервіз.

9 липня 2010 року Президент Віктор Янукович відзначить 60-річний ювілей. Як повідомило джерело на Банковій, святкувати глава держави буде три дні: 9 липня 2010 року в Києві, а 10—11 липня 2010 року — в Криму.

На ювілеї Президента виступатимуть вершки української та російської естради. З українського боку очікуються виступи Софії Ротару, Вєрки Сердючки, Тіни Кароль, Ірини Білик, Іво Бобула, Катерини Бужинської. Від Росії будуть Микола Басков з Філіпом Кіркоровим, а також Валерія, група "Дискотека Аварія" та багато інших.

Режисером-постановником всього ювілейного святкування запрошений Олександр Ревзін - беззмінний режисер фестивалю "Нова хвиля". Щоб встигли виступити всі, артистам встановлено регламент - коротка вітальна промова і декілька кращих своїх хітів.

Раніше ходили чутки, що на ювілей приїде Алла Пугачова. Проте в списку артистів її немає. До того ж співачка зараз перебуває в Ізраїлі, де готується до операції на серці.

Не виступатиме на концерті й Таїсія Повалій. Як розповів продюсер співачки Ігор Ліхута, 9 липня 2010 року Повалій відлітає до Вітебська на "Слов’янський базар", де вона задіяна в концерті-відкритті. Крім того, Таїсія Повалій очолить конкурсне жюрі.

Політбомонд вже готує подарунки президентові: фракція Партії Регіонів скинулася на срібний чайний сервіз вітчизняного виробництва, а народний депутат (фракція ПР) Ян Табачник вирішив подарувати оберіг, пов’язаний з християнськими традиціями.

Нагадаємо, як заявив голова Донецької ОДА Анатолій Близнюк, губернатори теж підготували спільний подарунок — картину. Що на ній буде зображено — поки секрет, проте, за деякими відомостями, це може бути полотно Зінаїди Серебрякової "Оголена, що лежить" (1930 рік), продана 8 червня 2010 року на престижному лондонському аукціоні "Крісті" за 865 тисяч доларів.

Cтатья 5 закону "Про попередження та протидію корупції" забороняє чиновникам і особам, які до них прирівнюються, приймати особисті подарунки, вартість яких перевищує одну податкову соціальну пільгу, яка в 2010 році становить 434 грн 50 коп.

Категорія: Політика | Переглядів: 623 | Додав: nardep83 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]