[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Листопад » 12 » Янукович незадоволений ситуацією на Калущині
22:33
Янукович незадоволений ситуацією на Калущині
Президент Віктор Янукович прибув до Калуша Івано-Франківської області на вертольоті. Решта урядової делегації, яка супроводжує Януковича у робочій поїздці, прилетіла літаком.

Під час перельоту Віктор Янукович з повітря оглянув територію екологічної катастрофи у районі Домбровського кар’єру, що поблизу Калуша.

Також Президента ознайомили із планом робіт з подоланням наслідків екологічної проблеми у Калуському районі, що також є під увагою та контролем Організації Об’єднаних Націй.

Разом з Віктором Януковичем на Івано-Франківщину прибули глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, перший віце-прем’єр Андрій Клюєв, міністр охорони навколишнього природного середовища Микола Злочевський, міністр промислової політики Дмитро Колєсніков, міністр транспорту та зв’язку Костянтин Єфименко, міністр фінансів Федір Ярошенко, а також т.в.о. міністра з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських, – пише «Українська правда».

Перебуваючи з робочою поїздкою на Калущині Президент України Віктор Янукович назвав екологічну ситуацію у районі вкрай незадовільною. Глава держави зауважив, що Домбровський кар'єр перебуває в дуже поганому стані, а підрядник не виконує свої зобов'язання.
 
Віктор Янукович запевнив, що у випадку, якщо генпідрядник не надасть гарантій щодо освоєння коштів до кінця цього року, то він буде змінений. Глава держави також підкреслив, що, той стан справ, який спостерігався в області в останні п'ять років є неприпустимий.
Категорія: Політика | Переглядів: 500 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]