[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Березень » 19 » Як писати проекти для отримання грантів?
22:11
Як писати проекти для отримання грантів?
Минулого тижня, 2 березня, у залі засідань адміністративного будинку відбувся навчальний семінар для органів молодіжного самоврядування та молодих депутатів "Технологія розробки та написання проектів з молодіжної проблематики”. 

З вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови Калуської РДА Ольга Курпіта, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Калуської РДА Любов Паньків, начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Ростислав Заремба. "Державна молодіжна політика в Україні є пріоритетним і специфічним напрямом діяльності держави та здійснюється в інтересах молодої людини, суспільства, держави, — зазначила Ольга Курпіта. — Держава поставила собі за мету створення соціально-економічних, політичних, організаційних, правових умов та гарантій для життєвого самовизначення, інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді, реалізації її творчого потенціалу як у власних інтересах, так і в інтересах України. І дуже приємно, що у нашому районі є молоді люди, які мають свої погляди на вирішення тих чи інших проблем району, області чи України в цілому”. Ростислав Заремба зазначив, що "наша нація має героїв, які готові померти за Україну, але тих, хто хоче жити, робити, творити в її ім’я, на жаль, знайти важко”. Тож такі семінари проводяться для того, щоб навчити молодь бути активною у громадських справах, втілювати у життя свої творчі можливості.

Але для того, щоб молоді люди могли себе самореалізувати, вони повинні, насамперед, знайти себе на ринку праці. Директор Івано-Франківського молодіжного центру праці Леся Аронець провела семінар "Як стати успішним на ринку праці”. Вона радила молоді, як себе поводити на ринку праці, як шукати потрібні вакансії, що пропонувати потенційному роботодавцеві. Валерій Семків, головний спеціаліст відділу оздоровлення дітей та молодіжної політики головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА, розповів, як правильно організовувати діяльність молодіжних рад населених пунктів району, як писати проекти з питань реалізації молодіжної політики в районі, щоб отримати гранти Президента України, донорських організацій тощо. На завершення заходу учасники ознайомилися з роботою молодіжної ради села Голинь.

Джерело інформації - газета "Вісті Калущини"
Категорія: Економіка | Переглядів: 1560 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]