[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2014 » Липень » 17 » Ігор Білоус: Ми ініціюємо розгляд пільгового оподаткування для підприємців та громадян, які допомагають армії
12:35
Ігор Білоус: Ми ініціюємо розгляд пільгового оподаткування для підприємців та громадян, які допомагають армії

Про це заявив Перший заступник Міністра доходів і зборів України Ігор Білоус сьогодні під час зустрічі з бізнес-спільнотою Черкащини, коментуючи питання щодо оподаткування витрат підприємців на потреби армії.

За словами черкаських підприємців, при купівлі бронежилетів та продовольства для армії вони не можуть віднести ці суми на витрати підприємства.

«Також необ’єктивно оподатковуватимуться доходи громадян, які беруть на квартиру біженців зі Сходу і за встановленим порядком оформлюють з ними договір оренди. Вважаємо це неправильним», - додає  Голова Черкаської міської профспілкової організації «Солідарність» Ольга Ракова.

У свою чергу керівник Міндоходів пообіцяв ініціювати запровадження пільгового оподаткування для таких платників податків.

«Справді, у такій ситуації не повинно бути ускладнень. Ми порадимось з Міністерством фінансів України і обов’язково врегулюємо питання оподаткування підприємців та громадян, які допомагають армії у цей критичний час», - заявив Ігор Білоус.

На думку керівника податкового та митного відомства, воєнні часи вимагають швидких рішень. «Приміром, нещодавно ми вилучили значну партію контрабандних цигарок, хотіли віддати її військовим, але, за законом, вона повинна бути знищеною», - сказав він.  

 


 

Категорія: Політика | Переглядів: 563 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]