[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Липень » 6 » Голова облдержадміністрації Михайло Вишиванок побував на Калущині
12:39
Голова облдержадміністрації Михайло Вишиванок побував на Калущині
5 липня 2010 року на Калущині побував голова облдержадміністрації Михайло Вишиванок. Голова ОДА разом із своїми заступниками, керівниками обласних управлінь зустрівся із жителями села Підмихайля.
 
На зустрічі були присутні голова Калуської райдержадміністрації Василь Качмар, голова районної ради Василь Прокопів, їх заступники, керівники бюджетних установ, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.
 
Михайло Вишиванок пообіцяв мешканцям Підмихайля уже наступного року, на храмове свято села – 7 липня (Різдво Івана Хрестителя) – відкрити Народний дім, який є довгобудом. Заступникові голови ОДА Русланові Гусаку доручено проконтролювати хід виконання будівельних робіт.
 
Щодо будівництва монастиря у цьому селі, губернатор зазначив, що це свята справа. Тож усі небайдужі повинні долучитися до будівництва монастиря, який існував у давні часи. Роботи будуть виконані за сприяння спонсорів та благодійників. Уже розпочато будівництво монастиря. Розроблена документація, зокрема уже готова документація на головний храм монастиря.
 
За словами Михайла Вишиванюка, 16 липня 2010 року на сесії обласної ради буде розглянуто питання про порядок видачі дозволів на вибір гравію, зокрема в селі Підмихайля в руслі річки Лімниця буде дозволено розробку кар’єру. Доручено начальнику обласного управління Служби автомобільних доріг Сергієві Сандерському проконтролювати впорядкування і ремонт доріг у селі, прочищення канав, потічків.
 
Жителів села турбувало питання видачі земельних актів. Михайло Вишиванюк доручив це питання проконтролювати начальникові обласного управління Держкомзему.
 
Підмихайлівський сільський голова Петро Кінаш прозвітував про свою роботу на посаді сільського голови, поділився думкою із присутніми щодо залучення інвестицій та розвитку підприємництва на території сільської ради.
 
Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Культура | Переглядів: 800 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]