[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Січень » 1 » Дванадцять місяців у чорно-білу смужку
12:15
Дванадцять місяців у чорно-білу смужку
Яким буде цей рік? Складним. Несподіваним. Головна подія 2010 року – 26 травня. Уран переходить в Овен і розпочинає 84-річний зодіакальний цикл. Що це означає? Новий еволюційний стрибок. Раптові зміни в усіх сферах життя – від економіки до особистого.

Хтось несподівано переїде в інше місто, хтось змінить професію… Зменшиться пристрасть до алкоголю та інших допінгів – у житті вистачатиме адреналіну і без них, а події вимагатимуть "свіжої” голови. Головне – не боятися нового, змінювати насамперед себе, ризикувати, але… без зайвих емоцій! Тоді є шанс досягнути успіху навіть у непростих умовах.

Нові правила, які встановить Уран, регулює Плутон, і ми всі це відчуємо. Хтось гостро усвідомить власну обмеженість, меркантильність і примітивність свого життя і впаде у розпач. У когось відкриються нові здібності – і вони допоможуть подолати старий неправильний спосіб життя, переглянути власний досвід, не тільки розпрощатись з поганими звичками, а й розпочати усе з чистого аркуша. Все залежить від вас.

Плутон – ключова планета цього періоду – планета Чистки Карми – вимагатиме від кожного віддати всі борги, виконати всі домовленості, "відповісти” за всі попередні вчинки. Той, хто не погодиться це робити, буде знищений у буквальному сенсі. Можна сказати, що зараз іде відбір, і люди, які не "пройшли перевірки”, зникають фізично. Саме з цим астрологи пов’язують високу смертність останнього періоду, яка триватиме і в наступному році. Через це ще більше буде природних катастроф, нещасних випадків, не виключена навіть нова війна, в яку втягнуться чотири-п’ять країн, а також зміна політичних режимів революційним шляхом.

Економічна криза триватиме. Курс валюти буде нерівним (попередній Рік Тигра припав на 1998-й – рік дефолту). Найскладнішими у фінансовому плані стануть літні місяці – а ось у вересні все почне налагоджуватись.

Інтригани – розслабтесь!

Цей період вимагає від кожного, з одного боку, активності й енергійності, а з іншого - підвищеної емоційної стриманості і толерантності. Маніпуляції, тиск, інтриги – все це не буде "працювати”. Чому? Тому що Плутон примусить домовлятися. Зважаючи на всі "за” та "проти”. Без тиску. Чесно виконуючи обов’язки і дотримуючись головного принципу: "обов’язок – понад усе!”. Не обіцяйте того, чого не зможете виконати! Інакше у відповідь лунатиме вибух, абсолютно непередбачуваний – чи у вигляді істерики, чи у вигляді кармічних подій та хвороб, чи у вигляді, борони Боже, катастрофи. Діти будуть бунтувати проти батьків, якщо ті захочуть займатись власними справами, забуваючи про свої обіцянки. Дружини – проти чоловіків. Народи – проти влади. Правила, правила, ще раз правила - і компроміси! Звикання до "нових” правил триватиме аж до 2016 року, а жити у цих нудних, але надійних, реаліях доведеться до 2024 року.

Енергетичні «цунамі»

У 2010-му енергетика Землі (а значить, і наша з вами) змінюватиметься тричі. Перепади настрою, фізичні кризи, нестабільні стани – гарантовано! Бережіть серце, особливо під час затемнення Сонця або Місяця. В ці періоди варто знизити активність, не рекомендовано довго спати, багато їсти або зловживати алкоголем. Не варто у ці дні розпочинати нові справи, приймати важливі рішення, вирушати у поїздку. Складніше за всіх реагуватимуть на затемнення у цьому році Леви, Діви, Терези та Скорпіони.

Рік кохання

Для сімейних стосунків у цьому році прогноз позитивний. Хоча любов до змін, ризик та романтика – теж суто "тигрові” ознаки року. Розпадуться шлюби, в яких вже давно зникло кохання, – а ті, в яких були справжні почуття, - зміцняться. Шалена хвиля романтизму очікує майже всіх. Недарма Рік Тигра насправді розпочнеться 14 лютого – у День Валентина. Кохання у цьому році, як правило, будуть реєструвати офіційно. Популярними стануть шлюбні контракти. Тигр – Справжній Чоловік. Хижак. Мисливець, безжалісний та мстивий. Жінкам доведеться ретельно вивчати чоловічу природу і передбачати поведінку: брутальність, стриманість, жорстокість та хитрість Тигра – суто чоловічої природи. Але зворотний його бік - шляхетність, сила, мужня краса, романтизм – відкриється особливо розумним і сексапільним представницям прекрасної статі, якщо вони не будуть тиснути на своїх мужчин, а навчаться гнучко їх приборкувати методом "батога і пряника”. Не забуваючи, звісно, про грацію та красу тигрячої природи…

Як зустрічати Новий рік?

Весело, в колі друзів – Тигр обожнює дружні стосунки і ніколи не підводить товаришів! Без вогнів і петард – Тигр це ненавидить! У білих, срібних, кремових та тигрячих кольорах, бажано у смужку (Тигр - Білий!). Талісман року – срібло. Цей рік – чоловічий, отже, фасони суконь мають бути спокусливо-жіночними, а меню столу - передбачати смаки чоловіків. Обов’язково на столі має бути м’ясо. Декор – металеві та мельхіорові прикр

Обережність не зашкодить у дні затемнень:

31.12.2009 - 07.01.2010 - Місяця
12.01.2010 - 18.01.2010 - Сонця

22.06.2010 - 29.06.2010 - Місяця
08.07.2010 - 14.07.2010 - Сонця

18.12.2010 - 24.12.2010 – Місяця
 
Джерело інформації - газета "Високий Замок"
Категорія: Суспільство | Переглядів: 740 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]