[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Листопад » 27 » До системи Міндоходів підключена вся касова техніка Калущини
18:56
До системи Міндоходів підключена вся касова техніка Калущини

До Системи зберігання і збору даних від реєстраторів розрахункових операцій Міндоходів підключено 505 касових апаратів - вся касова техніка, яку використовують суб’єкти господарювання на території Калуша та району. Власники цієї техніки вже спілкуються з органами доходів і зборів дистанційно, оскільки вся звітність автоматично передається на сервер обробки інформації Міністерства. Це дає можливість не лише зекономити час та витрати платників на подання звітності, але і ще більше скоротити кількість податкових перевірок.

При цьому слід мати на увазі, що до 1 грудня цього року користувачам касових апаратів при їх придбанні або заміні слід обов’язково звертатися до Центрів сервісного обслуговування або виробників РРО щодо проведення ними відповідного доопрацювання такої моделі, Після 1 грудня доопрацювання проводитись не буде. В подальшому реєструватимуть РРО тільки нових моделей. .

Перелік моделей реєстраторів розрахункових операцій, дозволених до використання, розміщено на порталі Міндоходів (http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html).

З 1 січня 2014 року всі користувачі касових апаратів за неподання звітності в електронному вигляді нестимуть відповідальність.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 476 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]