[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Травень » 26 » До Львова їде уся президентська рать...
23:32
До Львова їде уся президентська рать...
У четвер, 27 травня 2010 року, президент України Віктор Янукович як чинний глава держави вперше завітає до Львова. Віктор Янукович неодноразово анонсував свій приїзд, але заплановані візити постійно скасовував... Цього разу президент попросив скласти йому компанію цілу президентську «гвардію».

«Президент ознайомиться з ходом реконструкції Міжнародного аеропорту «Львів» та будівництвом стадіону, а пізніше – завітає на засідання Ради регіонів», – розповіли у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації. Раду регіонів було створено 9 квітня 2010 року. «Підопічні» дорадчого органу – питання соціально-економічного розвитку регіонів та проблеми поліпшення інвестиційної привабливості. Головне завдання «нової» команди – робота над адміністративно-територіальною реформою.

У Львові висадиться цілий урядовий десант. На засідання Ради прибуде голова Верховної Ради Володимир Литвин, члени Кабінету Міністрів України, голови практично всіх обласних адміністрацій, голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Василь Джарти. Завітають до Львова і мери українських міст. Серед них – Леонід Черновецький. До обговорення «порядку денного» залучать також впливових вітчизняних інвесторів.

Прийматиме почесних гостей голова Львівської ОДА Василь Горбаль. Він планує підписати кілька угод про співпрацю. Серед пріоритетних партнерів – Кабінет Міністрів України, Міністерство житлово-комунального господарства та очільники Харківської області.

З неофіційних джерел стало відомо, що VIP-гості поселяться в готелі «Дністер». Деякі з них, – наприклад, харківський губернатор Михайло Добкін – прибудуть до Львова у середу ввечері. Адміністрація готелю підтвердила інформацію: «Номери заброньовані. Особливих вимог ніхто не висував, але нам тільки-но прислали списки гостей. Можливо, у когось і виникнуть особливі побажання – з’ясуємо по прибутті». У готелі – 12 люксів, 33 покращені номери і 22 номери категорії «бізнес». Вартість люкса – 1500 гривень за добу, бізнес-номера – 950, номера з покращеними умовами – 850.

ВО «Свобода» готує акції протесту. Про це повідомив заступник голови партії Василь Павлюк: «Гідного» президента зустрінемо гідно – влаштуємо йому незабутню зустріч з львів’янами». «Рада регіонів – це грандіозна подія для Львова, – каже Василь Горбаль. – Результатом її проведення буде залучення інвестиційних коштів. Опозиція, що вийде на пікет, буде протестувати не проти президента, а проти покращення добробуту населення». Віктора Януковича «погрози» також не лякають: «Після Луганська я їду до Львова. Але у мене нема з цим проблем. Мені бабуся у дитинстві казала, що я – дуже ласкавий»...
 
Джерело інформації - газета "Високий Замок"
Категорія: Політика | Переглядів: 614 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]