[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Грудень » 13 » Діти-сироти й діти з малозабезпечених сімей шкільного віку отримають подарунки до Дня Святого Миколая
23:39
Діти-сироти й діти з малозабезпечених сімей шкільного віку отримають подарунки до Дня Святого Миколая
Минулої п’ятниці відбулося останнє у цьому році засідання благодійного фонду промисловців і підприємців Калуша «Дар». На ньому було розподілено близько 6 тис. гривень, акумульованих фондом протягом листопада.
 
Так, було розглянуто 15 заяв від калушан. Жителі міста постійно звертаються до фонду з проханням виділити допомогу. В основному ті, що потребують дорогого лікування чи перебувають у важких матеріальних умовах. Для виділення допомоги таким людям розподілили понад 3500 гривень. Сума допомоги коливається від 100 до 500 грн. залежно від складності обставин заявника, також деяким калушанам пропонують продуктові набори. Варто відзначити, що рішення про виділення допомоги приймається на засіданні фонду колегіально, при цьому для того, щоб уникнути недобросовісних звернень, детально розглядається пакет поданих документів, який подається кожним заявником (медичні довідки, направлення на лікування, довідка з ЖЕО, ксерокопія паспорта тощо).
 
Кошти, які залишилися за листопад, разом з зібраними фондом у грудні (близько 6,7 тис. гривень) виділили на придбання солодких подарунків до Дня Святого Миколая. Їх отримають понад 220 дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей. Вартість одного подарунка 30 гривень. Подарунки дітям планується рознести 16-18 грудня.
 
Благодійний фонд промисловців і підприємців «ДАР» працює у нашому місті вже четвертий рік поспіль. З початку поточного року він об’єднує 13 підприємців нашого міста, які щомісячно жертвують певну суму коштів. Це Микола Полицький, Сергій Чернишов. Руслана Вайда, Оксана Шутяк, Сергій Пукіш, Ігор Олійник, Олег Ляшенко, Василь Гордій, Михайло Неспляк, Валерій Атаманчук, Петро Хім’як, Василь Лазоришин та Наталія Михайлюк. У листопаді до фонду долучилися Любомир Білоус, Роман Дзундза, Ігор Тебешевський і Мирослав Пукіш.
 
Фонд закликає усіх небайдужих підприємців і промисловців нашого міста долучитися до справи благодійництва. Двері фонду «ДАР» відкриті для усіх, хто хоче і має можливість допомогти калушанам, які перебувають у скруті.
 
Джерело інформації - газета "Дзвони Підгір'я"
Категорія: Суспільство | Переглядів: 819 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]