[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Липень » 27 » Депутати внесли зміни і доповнення в районний бюджет
20:36
Депутати внесли зміни і доповнення в районний бюджет
27 липня 2010 року відбулося чергове засідання 35 сесії Калуської районної ради V демократичного скликання, на якому були присутні депутати райради, керівництво райдержадміністрації, керівники установ та організацій, журналісти місцевих ЗМІ.
 
На сесію було винесено чимало важливих питань: про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку району на 2010 рік, про Програму поліпшення родючості сільськогосподарських угідь Калуського району на 2010 – 2012 роки, про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І півріччя і внесення змін і доповнень в районний бюджет на 2010 рік, про виконання рішень районної ради та ін.
 
Загалом було винесено 28 питань, які обговорювали депутати районної ради та приймали.
 
Варто відзначити, що у фракціях «Наша Україна», «Національний вибір», УНП не вистачало достатньо голосів, щоб можна було обійтись без депутатів із фракції БЮТ. Тому одне із основних питань – про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2010 року – не було прийнято (фракція БЮТ не голосувала).
 
Також не вдалось припинити діяльність комунальної установи «Фонд майна спільної власності територіальних громад селища, сіл Калуського району», створити КП «Проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Калуської ради; не було передано право співзасновника газети «Дзвони Підгір’я» Калуській міській раді.
 
Джерело інформації - інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Політика | Переглядів: 620 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]