[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Січень » 13 » Чи готові дільниці зустріти виборців?
08:41
Чи готові дільниці зустріти виборців?
Цієї неділі відбудуться вибори Президента України. Ми ще чекаємо нових "сюрпризів” від кандидатів, які представляють свої програми та роблять відверті зізнання. Але від комісій як окружних, так і дільничних сюрпризів чекати б не хотілося. Тому ми вирішили з’ясувати, чи готові дільниці зустріти виборців. Які проблеми на дільницях в нашому районі ще не вирішені? Всі ці питання ми адресували заступникові голови окружної виборчої комісії територіального виборчого округу №86 Орестові Сімці.
 
За його словами, спільними зусиллями адміністрацій та окружної комісії робота на дільницях організована задовільно. Найбільшою проблемою (не лише в Калуському, а й в Рогатинському та Галицькому районах) є відсутність опалення на дільницях. Хоча, як зазначив Орест Сімка, представники з комісій зверталися до голів районних державних адміністрацій і вони запевнили, що на день виборів дільниці, на яких немає опалення, будуть забезпечені електрообігрівачами.
 
На нинішній день не всі дільничні комісії забезпечені звичайними телефонними апаратами. "Які ще проблеми на дільницях, — зазначив Орест Сімка, — з’ясовуватимемо детальніше, коли видаватимемо бюлетені дільничним комісіям”.
 
Джерело інформації - газета "Вісті Калущини"
Категорія: Суспільство | Переглядів: 657 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]