[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Вересень » 26 » Могильов підтвердив причетність сина нардепа "регіонала" до стрілянини в Калуші
15:06
Могильов підтвердив причетність сина нардепа "регіонала" до стрілянини в Калуші
Голова МВС Анатолій Могильов підтверджує причетність сина одного з депутатів Верховної Ради до стрілянини в Калуші Івано-Франківської області. На брифінгу у вівторок він також підтвердив, що ця особа вже затримана.

"В Івано-Франківській області за хуліганські дії затримано двоє людей, один з яких є сином народного депутата від Партії регіонів. Прізвища я не хочу називати, я думаю, що багато хто з вас його знають", - сказав Могильов.

Він нагадав, що в ході конфлікту між двома водіями на дорозі один із них зателефонував комусь – і на місце інциденту прибули двоє молодих людей, які, вступивши у конфлікт із одним із водіїв, почали стрілянину з газової та травматичної зброї.

"Внаслідок цього один з водіїв отримав 7 поранень пластиковими кулями, одну з яких вилучали з нього у лікарні. Ці двоє громадян були встановлені, затримані і пізніше заарештовані судом", - повідомив Могильов.

Як відомо, раніше повідомлялося, що нардепа від Партії регіонів Володимира Личука та його сина підозрюють у стрілянині по людях у Калуші.

Нардеп Личук заперечував свою участь в інциденті, однак визнавав, що його син був на місці подій на його машині.

Згодом івано-франківське управління МВС повідомило про взяття під варту двох молодих людей, 26 і 29 років, які підозрюються у стрілянині по людях 18 вересня 2011 року у місті Калуш.

Джерело інформації - газета ""Українська правда"

Категорія: Кримінал | Переглядів: 740 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]