[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Лютий » 18 » 30 травня місцевих виборів не буде
20:29
30 травня місцевих виборів не буде
Цього тижня Верховна Рада України скасувала прийняту раніше постанову про призначення місцевих виборів на 30 травня 2010 року. Своє рішення депутати пояснили відсутністю держбюджету і коштів на проведення виборів.
 
Конкретної дати виборів ще не визначено. Міський голова Ігор Насалик позитивно оцінив це рішення і зазначив, що вибори місцевих рад і міських та селищних голів скоріш за все відбудуться разом з виборами до Верховної Ради. «Депутати добре розуміють, що стабільної коаліції не буде», — сказав міський голова.
 
На сьогодні найімовірнішими є два варіанти. Якщо коаліцію у парламенті не вдасться створити, то вибори призначать щонайпізніше на вересень. В іншому випадку вони можуть відбутися аж у березні наступного року. Так що і міській раді, і міському голові доведеться ще попрацювати на благо громади Калуша як мінімум півроку. І, схоже, Ігор Насалик не проти. Хоча ще рік тому він не раз наголошував, що громада йому надала мандат довіри на чотири роки, і рівно стільки він планує працювати.
Категорія: Політика | Переглядів: 607 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]