[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Березень » 15 » 22 призові місця здобули учні Калуського району на обласній олімпіаді
10:01
22 призові місця здобули учні Калуського району на обласній олімпіаді

Як повідомила методист відділу освіти Ірина Хомин, у III етапі олімпіади із Калуського району брали участь 62 учасників. Виступили команди із 12 предметів (не брали участь в олімпіадах із економіки та інформатики).

Наші школярі здобули 22 призові місця, з них 8 — других та 14 — третіх (не було призових місць із двох предметів — німецької та французької мов). Найкращі здобутки у команди фізиків (3 другі місця), українських мовників (2 другі та 3 треті місця), біологів-екологів (4 призові місця). Вперше за останні роки здобуто призове місце з хімії.

Отож, другі місця вибороли такі учні: Анастасія Семчишин (Голинська ЗОШ, 11 клас) та Тетяна Харів (Кропивницька ЗОШ, 9 клас) — з української мови; Юрій Стасюк (Довговойнилівська ЗОШ, 10 клас), Василь Дрозд (Копанківська ЗОШ, 9 клас), Ярослав Вінтоняк (Вістівська ЗОШ, 8 клас) — з фізики; Наталія Луцька (Боднарівська ЗОШ, 10 клас) — з екології; Наталія Петрів (Новицький НВК, 10 клас) — з англійської мови; Андрій Лупа (Довговойнилівська ЗОШ, 7 клас) — з математики. Треті місця — у Вікторії Фінів (Добровлянська ЗОШ, 11 клас), Ірини Танчук (Підмихайлівська ЗОШ, 10 клас), Ольги Яців (Підмихайлівська ЗОШ, 8 клас) — з української мови; в Оксани Барнич (Кропивницька ЗОШ, 9 клас) — з історії; в Іванни Василів (Голинська ЗОШ, 11 клас) — з правознавства; у Богдана Малашкіна (Негівська ЗОШ, 8 клас) та Оксани Барнич (Кропивницька ЗОШ, 9 клас) — з географії; в Ольги Яців (Підмихайлівська ЗОШ, 8 клас) та Наталії Луцької (Боднарівська ЗОШ, 10 клас) — з біології; в Оксани Ренсак (Пійлівська ЗОШ, 9 клас) — з екології; у Василя Дрозда (Копанківська ЗОШ, 9 клас) — з математики; у Ярослава Вінтоняка (Вістівська ЗОШ, 8 клас) — з хімії; у Зоряни Завадецької (Голинська ЗОШ, 11 клас) та Ірини Друк (Пійлівська ЗОШ, 9 клас) — з трудового навчання.

Також Ірина Хомин зауважила, що п’ятеро школярів стали переможцями у олімпіадах з двох предметів, а саме: Оксана Барнич, Ольга Яців, Василь Дрозд, Ярослав Вінтоняк, Наталія Луцька.
 
Джерело інформації - газета "Вісті Калущини".
Категорія: Освіта | Переглядів: 1044 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]