[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Лютий » 23 » Криза уже вдарила по підприємствах району
11:15
Криза уже вдарила по підприємствах району

У вівторок відбулася нарада керівництва РДА з керівниками промислових підприємств Калуського району, на якій було підведено підсумки за 2008 рік, а також всі учасники наради торкнулися актуальних питань, які потребують вирішення.

Адже не секрет, що криза охоплює як всю країну, так і кожен район зокрема. Тому, на думку всіх присутніх, проблеми треба вирішувати, а не лише констатувати факт, що криза торкнулася тієї чи іншої сфери.

Заступник голови РДА Василь Турчин доповів про підсумки роботи промислових підприємств району за 2008 рік. Директор міськрайонного центру зайнятості Світлана Довганич повідомила про стан зайнятості на промислових підприємствах та зміни до законодавства, що регулюють ринок праці. Про зміни щодо порядку подання статистичної звітності промисловими підприємствами поінформувала керівників підприємств начальник управління статистики в м. Калуші Марія Савчук. Надія Коцеловська, заступник начальника управління Пенсійного фонду в Калуському району, охарактеризувала стан сплати внесків до Пенсійного фонду у 2008 році та основні завдання на 2009 рік.

Керівники промислових підприємств обговорили актуальні питання та перспективи розвитку промислових підприємств району на 2009 рік. Найактуальнішою проблемою, як стверджують керівники підприємств, є пролонгація кредитів, так і інші, що пов’язані з банківською сферою.

Підсумовуючи нараду, заступник голови РДА Василь Турчин зазначив, що основними завданнями в цьому році на промислових підприємствах є збереження робочих місць, вчасна виплата заробітної плати.

Найближчим часом буде проведено засідання Ради підприємців Калуського району, на якому підприємці детальніше зупиняться на актуальних проблемах.  

Василь ПАРАЩАК,
провідний спеціаліст сектору з питань внутрішньої політики
 апарату РДА
Категорія: Економіка | Переглядів: 809 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]