[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Лютий » 18 » “Штурм” із Сівки-Калуської знову на висоті
22:48
“Штурм” із Сівки-Калуської знову на висоті

У суботу і неділю 8 сільських команд вперше на синтетичному футбольному майданчику у Калуші взяли участь у розіграші кубка району з міні-футболу.

У суботу пройшли попередні ігри у двох підгрупах, результати яких наведені в таблиці. А в недію по 2 кращі команди з кожної підгрупи визначили володаря кубка та призерів. У першому півфіналі святкували перемогу команда Тужилова, яка з рахунком 4:3 перемогла своїх сусідів з Голиня, а в другому — команда Сівки-Калуської з рахунком 1:0 взяла верх над сильною командою з Боднарова.

У матчі за 3 місце команда Боднарова з рахунком 3:0 перемогла голинців. Напруженим виявився фінальний матч, в якому команда з Тужилова тривалий час вела в рахунку з Сівко-Калуським “Штурмом”. Тільки в середині другого тайму сівецькі футболісти зуміли зрівняти рахунок та довести свою перевагу. Підсумковий рахунок матчу — 4:2. І кубок району дістався команді Сівки-Калуської.

Нагородження команд проводили заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Василь Луцький, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Василь Овчар і голова федерації футболу району Володимир Луцький. Ігор Яців з Тужилова визнаний кращем гравцем, Микола Дяченко з Боднарова — воротарем; Володимир Адамюк з Сівки-Калуської став кращим бомбардиром.

Численні глядачі привітали команду “Штурм” з перемогою і побажали їй в 2009 році ще більших перемог у районних і обласних турнірах.
 
Результати першого дня змагань.
 
 I-група
Голинь — Студінка 5:2
Боднарів — Вістова 3:0
Голинь — Боднарів 3:1
Вістова — Студінка 3:1
Голинь — Вістова 4:1
Боднарів — Студінка 3:0                    
II-група
Сівка-Калуська — Верхня 3:1
Тужилів — Бабин-Зарічний 3:0
Сівка-Калуська — Тужилів 2:0
Верхня — Бабин-Зарічний 2:1
Тужилів — Верхня 7:1
Сівка-Калуська — Бабин-Зарічний 8:2
 
Володимир ФЕДОРІВ,
член федерації футболу району
Категорія: Спорт | Переглядів: 1177 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]