[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Лютий » 13 » ДЕНЬ ВАЛЕНТИНА святкуймо разом!!!
11:48
ДЕНЬ ВАЛЕНТИНА святкуймо разом!!!
Незабаром День святого Валентина — покровителя всіх закоханих.
Що може бути сильніше, краще і красивіше за це дивовижне почуття — любов? Тож люди вирішили святкувати особливий День кохання, щоб ще раз нагадати усьому світові і одне одному про те, що любов прикрашає наше життя і потрібна всім.

А Ви знаєте що:Китайці, наприклад, здавна замість поцілунків просто терлися носами. Бірманці й до сих пір не цілуються, а лише торкаються губами та носами «вдихають запах» одне одного.
В деяких країнах незаміжнім жінкам кохані дарують одяг. Якщо дівчина приймає подарунок, це означає, що вона згодна вийти заміж за цього чоловіка.
 
А дехто стверджує, що в День святого Валентина жінка може підійти до милого їй чоловіка та ввічливо попросити його одружитися з нею. Якщо він не готовий до такого рішучого кроку, то повинен віддячити їй подарувавши шовкову сукню, а собі шовковий шнурок з нанизаним на нього серцем.
Існує повір’я, згідно з яким перший чоловік, який зустрівся дівчині 14 лютого, повинен стати її Валентином незалежно від його бажання.

Деякі люди вірять: якщо в день святого Валентина дівчина побачила горобця, то вийде заміж за бідняка і буде з ним щасливою, якщо щогла - за мільйонера.

 
В Англії хлопці та дівчата в гадання на День святого Валентина вірять особливо сильно. Наприклад, незаміжні дівчата 14 лютого прокидаються до сходу сонця, стають до вікна і дивляться на чоловіків, що проходять повз вікна. Згідно повір’я, перший чоловік, якого вони побачать, і є їх майбутній коханий.
 
Серйозні німці завзято вважають кохання чимось на зразок тихого божевілля, так що святий Валентин для них, перед усім, покровитель божевільних. Німці прикрашають в цей день психіатричні лікарні пурпуровими смужками, а в каплицях проводять спеціальне богослужіння. Так що. якщо 14 лютого в Німеччині ви натрапите на будівлю, щедро прикрашену смужками та повітряними кульками, можете не сумніватися перед вами психіатрична лікарня.

У пристрасних та охочих до кохання французів в День святого Валентина прийнято дарувати коштовності. А ще французи першими ввели у себе «валентинки» як любовні послання-віршики.

Безтурботні італійці відмічають День святого Валентина зовсім по-іншому Вони вважають своїм обов’язком дарувати коханій подарунки, в основному солодощі. В Італії цей день так і називається «солодкий».

В романтичній Данії люди відсилають одне одному засушені білі квіти.
Проте найбільш бурхливі святкування Дня святого Валентина проходять вже декілька років на Ямайці. Ось наприклад, в минулому році на модному курорті «Гедонізм-II» було проведено декілька… «голих весіль»: пари стояли під вінцем та обмінювалися обручками «в чому мати народила».

Поділіться своїми незабутніми враження від проведеного дня Св.Валентина на форумі нашого порталу! Для незабутнього святкування разом з адміністрацією порталу телефонуйте цілодобово за телефонами 8(068)543-78-00, 8(093)95-29-439.
 
Василь Миколайович,
організатор акції "Святкуймо день закоханих разом"
Категорія: Суспільство | Переглядів: 887 | Додав: olevas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]