[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Лютий » 7 » Районний турнір з волейболу серед шкільних юнацьких команд
22:56
Районний турнір з волейболу серед шкільних юнацьких команд

Подвиг Героїв Крут ніколи не згасне в пам’яті українського народу. З нагоди відзначення 91-ї річниці героїчного подвигу українських юнаків, що полягли в бою під Крутами за незалежність України, на базі Підмихайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов районний турнір з волейболу серед шкільних юнацьких команд.

Урочисте відкриття турніру розпочалося виконанням Державного Гімну України під супроводом духового оркестру місцевої школи та привітанням заступника голови районної державної адміністрації Ігора Пробоїва. Місцеві старшокласники розповіли про події тих героїчних днів. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять полеглих Героїв Крут. 5 команд-учасниць від відділу освіти райдержадміністрації та районної організації Народний союз “Наша Україна” отримали комплекти волейбольної форми.

Численні глядачі, а це учні місцевої школи бурхливими оплесками підтримували кожну команду, особливо свою Підмихайлівську, яка була поза конкуренцією, перемігши у фінальному поєдинку своїх ровесників з Верхнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів і в нагороду отримали кубок відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. Приємне враження залишила команда Бережницької ЗОШ І-ІІ ступенів. Хоч у матчі за третє місце вона поступилася старшим за віком юнакам з Новиці, але позаду залишила досить сильні команди Голинської та Староугринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
 
Руслана Гринів,
тренер районної ДЮСШ
Категорія: Спорт | Переглядів: 923 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]