[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Вересень » 10 » Звернення Державного реєстру виборців до молодих виборців
11:32
Звернення Державного реєстру виборців до молодих виборців

Шановні студенти!

А особливо першокурсники!

Вітаємо першокурсників зі вступом до Вищих навчальних закладів. Ви починаєте найцікавіший етап у своєму житті. Це нові міста, нові враження, нові знайомства, а головне – самостійність та відповідальність за свої дії.

Українські студенти завжди були найактивнішою верствою в нашій країні. Це стосується культури, громадського життя, політики, науки. Саме студенти першими почали організовувати власний бізнес у непевні 90-ті, саме в студентському середовищі народжувалась нова музика, нові вірші, нові думки та ідеї.

Сьогоднішні студенти такі ж активні, розумні, спритні. Саме вони найбільше пишуть в блогах, живих журналах, твітері і формують громадську думку.

У 2010 році відбудуться вибори Президента України – перші вибори для багатьох з Вас. Але саме ці вибори Ви можете пропустити. У серпні – вересні Центральна виборча комісія проводить уточнення даних в Державному реєстрі виборців. Багато студентів поїхали з батьківських домівок і змінили місце проживання. Саме через це, інформація про вас може не відповідати дійсності.

Якщо до 10 вересня Ви не отримали іменне повідомлення від органу ведення Реєстру обов‘язково зверніться до органу ведення  з заявою про включення до Державного реєстру виборців.

Шановні студенти!

Допоможіть своїм друзям, колегам! Розповсюдьте інформацію, яку Ви знайшли на цьому сайті. Інакше голос студентства на цих виборах не буде почутий.

Не полінуйтеся – перевірте свої дані в Реєстрі.
 
Джерело інформації - http://www.reestr2009.org.ua/
Категорія: Суспільство | Переглядів: 768 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]