[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Листопад » 20 » Залишки та використання енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти підприємствами і організаціями Калуського району
09:51
Залишки та використання енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти підприємствами і організаціями Калуського району
Головне управління статистики в області повідомляє, що суб’єктами господарської діяльності Калуського району протягом жовтня поточного року використано 505,1 тис.м3 газу природного, 29,7 т бензину моторного та 89,1 т палива дизельного.
 
У порівнянні до відповідного періоду минулого року обсяги споживання газу природного та палива дизельного склали відповідно 26% та 62,2% обсягів відповідного періоду минулого року. Споживання бензину моторного зросло на 15,6%.

Станом на 1 листопада п.р. залишки енергетичних ресурсів у споживачів та постачальників регіону склали: вугілля кам’яного – 1,1 тис.т, бензину моторного – 10,4 т, палива дизельного – 3,5 тис.т. Порівняно з відповідною датою минулого року залишки вугілля кам’яного і палива дизельного зменшилися на 3,% та у 1,6 раза відповідно, а залишки бензину моторного зросли майже у два рази.

 
Питома вага обсягів споживання газу природного у загальнообласних склала 0,4%, бензину моторного – 1,9% і палива дизельного – 1,5%.
Категорія: Статистика | Переглядів: 665 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]