[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Травень » 28 » З 1 липня всі власники касових апаратів звітуватимуть по новому
11:41
З 1 липня всі власники касових апаратів звітуватимуть по новому

З 1 липня 2013 року  законодавчо запроваджується обовязкове подання звітності по РРО в електронному вигляді (через Інтернет). Це дозволить формувати та подавати звітність про використання РРО в автоматичному режимі, зменшить витрати платників на друкування та зберігання контрольних стрічок, зменшить кількість перевірок завдяки застосуванню дистанційного контролю.

Для суб’єктів господарювання існують два варіанти для виконання вимог законодавства. Можна придбати нову касову техніку або доопрацювати існуючу шляхом приєднання до неї відповідних модемів для передачі даних.  В Калуській ОДПІ по новому вже звітуються власники 115-ти РРО та 85-ти приєднаних до них модемів, що становить більше третини зареєстрованої по інспекції касової техніки.   

Міндоходівці та працівники сервісних організацій вкотре наголошують власникам РРО не відкладати придбання або доопрацювання касової техніки до останнього терміну. Це дозволить уникнути перевантажень та несвоєчасного надання послуг в сервісних організаціях та непорозумінь з органами міндоходів.    

З приводу придбання нової та доопрацювання наявної касової техніки можна звертатися в будь-яку сервісну організацію на території України.

 

Перелік Центрів cервісного обслуговування, які знаходяться на території Івано-Франківської області.  

Категорія: Суспільство | Переглядів: 551 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]