[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Липень » 2 » З 1 липня розпочато подання податкової звітності
10:25
З 1 липня розпочато подання податкової звітності

Розпочато приймання податкової звітності по результатах фінансово-господарської діяльності за ІІ-й квартал 2013 року. Останнім днем подання податкових  декларацій в цьому році буде 9 серпня.  Останнім днем сплати суми податкових зобов’язань зазначених у податкових деклараціях – 19 серпня.

Якщо останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається наступний за вихідним або святковим операційний (банківський) день. Однак, термін сплати податків і зборів, у такому випадку, не переноситься. Тобто, платник податків зобов’язаний самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій ним податковій декларації. Така сума сплачується протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку подання податкової декларації.

Такий порядок передбачено статтями 49 та 57 Податкового кодексу України.

Податкову звітність в паперовому вигляді можна подати в Центрі обслуговування платників податків Калуської ОДПІ в операційних вікнах №1 та №2.

Платники податків, які бажають подавати звітність в електронному вигляді, можуть звернутися для отримання безоплатних ключів електронного цифрового підпису до відокремленого пункту реєстрації користувачів при Калуській ОДПІ. Пункт знаходиться на І-му поверсі податкової інспекції в кабінеті №117, телефон для довідок 2-25-63. 

Категорія: Економіка | Переглядів: 486 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]