[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Лютий » 27 » З 1 квітня – податкові канікули для малого та середнього бізнесу
16:09
З 1 квітня – податкові канікули для малого та середнього бізнесу
Президент України Віктор Янукович наголошує, що податкові канікули для малого і середнього бізнесу розпочнуться вже з 1 квітня 2011 року. Про це він заявив у прямому ефірі телемосту «Розмова з країною», повідомляє прес-служба глави держави.

«Я хотів би сказати, щоб ви уважніше читали Податковий кодекс. Ми виписали у законі, що з 1 квітня 2011 року і до 1 січня 2016 року будуть введені податкові канікули для малого і середнього бізнесу», – зазначив Президент.

«Ви повинні сьогодні запам’ятати, що закони, які ми приймаємо, – їх завжди треба уважно читати», – додав Віктор Янукович.

Президент додав, що вже з 1 квітня цього року відбудеться зниження податку на прибуток з 25% до 23%. А в подальшому, починаючи з 2014 року, він буде знижуватися до 16%. Також буде знижено податок на додану вартість.

«Податковий кодекс був прийнятий завдяки тій відвертій дискусії, яка відбулася і в суспільстві, і між підприємцями. І, безумовно, у нас з вами завжди буде можливість під час дії цього Податкового кодексу, якщо ми побачимо, що він приносить результат не такий, який ми очікували, його трошки поправити», – наголосив Президент.
Категорія: Політика | Переглядів: 628 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]