[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Лютий » 22 » Влада формує «чорні» списки патріотів, - Олег Тягнибок
11:26
Влада формує «чорні» списки патріотів, - Олег Тягнибок
Я вже отримав інформацію про те, що відпустили на підписку про невиїзд голову Закарпатської обласної організації ВО «Свободи». Телефоном він повідомив, що відкрита кримінальна справа: він саме йшов давати покази. Про це сьогодні, 22 лютого 2011 року, заявив голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок

«Великі проблеми є сьогодні у Запорізькій області, оскільки Юрко Гудименко до цього часу перебуває під вартою, а це вже більше як місяць, при чому за абсолютно безпідставними звинуваченнями у справі нібито розмалювання пам’ятника Дзержинському, яка сталося півтора роки тому. Ця кримінальна справа вже була закрита, але оскільки його підозрювали у підриві пам’ятника Сталіну, а потім виявили що він до того не причетний, то прокуратура Запорізької області «заднім» числом почала повертатися до справи Дзержинського, поновивши її. Вони, напевне, керуються логікою, якщо арештували, то його потрібно посадити, якщо не за Сталіна, то за Дзержинського», - зазначив Олег Тягнибок

За його словами, «ганебною є ситуація останніх місяців, коли по всій Україні викликають на допити свободівців і вимагали давати покази не за фактом тероризму, як вони це інкримінують, а покази у вигляді списків усіх членів партії та їх мобільних телефонів, адрес проживання».

Олег Тягнибок повідомив, що такі факти зафіксовані в Рівненській, Тернопільській, Чернігівській та Чернівецькій областях тощо.

«Причому цим людям інкримінували причетність до вибухів у Макієвці, нібито хлопці з Рівного мають зв'язок із хлопцями з Макієвки, а оскільки слідство відпрацьовувало можливість політичної версії, то треба їх допитати. Ці допити тривали навіть тоді, коли Могильов оголосив, що знайдені справжні винуватці вибухів. Тому нині складаються «списки патріотів», які мусять бути під контролем СБУ. Хіба ж це не поліцейська держава?»

На запитання-уточнення, чи чиниться тиск на самого Олега Тягнибока як на голову «Свободи», він відповів: «На мене тиск ніякий не чинять, але мені дуже прикро, що такий тиск чиниться на багатьох членів «Свободи», політичної сили яку я очолюю. Але я тішуся з того, що наші партійці себе достойно поводять та грамотно тримаються позиції партії чинячи відсіч неправомірним діям правоохоронним органам».

Джерело інформації - Гал-Інфо
Категорія: Політика | Переглядів: 718 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]