[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Листопад » 15 » В Івано-Франківську вбили калушанку
23:26
В Івано-Франківську вбили калушанку
За обґрунтованою підозрою у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких потерпіла померла, в Івано-Франківську заарештовано 30-річного мешканця обласного центру.
 
2 листопада 2010 року у його помешканні було виявлено труп 27-річної жінки з ознаками насильницької смерті. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, жінка померла від наслідків закритої черепно-мозкової травми. Того ж дня, коли сусіди виявили покійну, працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції в результаті проведення оперативно-розшукових заходів встановили місцезнаходження господаря квартири. Він у цей час перебував за межами міста.

Як з’ясовано, кілька днів тому між цим чоловіком і мешканкою Калуша виник конфлікт на вулиці, під час якого івано-франківець декілька разів ударив знайому. У той день він додому не повернувся, натомість у його квартирі жінка померла. Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України — умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті потерпілого.
 
Джерело інформації - газета "Вісті Калущини"
Категорія: Кримінал | Переглядів: 670 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]