[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2016 » Квітень » 6 » Укртелеком у 4 рази знижує вартість дзвінків на мобільні: вартість — 29 коп. за хвилину
13:33
Укртелеком у 4 рази знижує вартість дзвінків на мобільні: вартість — 29 коп. за хвилину

Компанія встановлює мінімальну вартість дзвінків на номери мобільних операторів на рівні 0,29 грн/хв.

ПАТ «Укртелеком» повідомляє про зміни в тарифному плані «Домашній Безлімітний» для абонентів фіксованої телефонії (фізичних осіб).

До пакета, щомісячна плата за який становить 60 грн., входить необмежений обсяг місцевих розмов, 1000 хвилин міжміських телефонних дзвінків, 500 хвилин спілкування з абонентами SIP-телефонії, а також 2 години розмов з абонентами мереж мобільного зв'язку України. Щодо тарифів на розмови понад нетарифікований час, то тут відбулися найбільш радикальні зміни. Так, для абонентів, що обслуговуються в тарифному плані «Домашній Безлімітний», з 10 березня 2016 року вартість 1 хвилини дзвінка на номери мобільних операторів становить усього 29 копійок (з ПДВ). А це у чотири рази менше за попередню вартість.

 «Ми робимо все для того, щоб наші клієнти отримували найвигідніші умови для розмов з абонентами як фіксованого, так і мобільного зв'язку. У встановленому тарифі – найнижча в нашій країні вартість дзвінків між клієнтами різних операторів. Наприклад, це майже у два рази дешевше середньої вартості дзвінків між абонентами мобільних операторів. Фактично ми надаємо абонентам цю послугу за собівартістю, адже ставка інтерконекту (плата операторів за взаємоз’єднання мереж) без податків становить 23 копійки за хвилину. Таким чином, фіксований телефон фактично стає універсальним засобом спілкування між абонентами будь-яких операторів», – зазначив Денис Захаренко, директор з розвитку масового сегмента ПАТ «Укртелеком».

Голосові послуги компанії фактично надають можливість вільно спілкуватися, не замислюючись над тим, на номер якого оператора мобільної чи стаціонарної мережі ви телефонуєте. Підкреслимо, що більшість тарифних планів мобільних операторів, зазвичай, має досить високу вартість дзвінків абонентам фіксованої телефонії – 1,50-1,75 грн. за хвилину з ПДВ у разі щохвилинної тарифікації дзвінків. Причому в мережах деяких мобільних операторів тарифи на дзвінки на фіксовані мережі продовжують підвищуватися, незважаючи на зусилля НКРЗІ щодо створення умов для зниження тарифів для абонентів.

Слід зазначити, що рішення ПАТ «Укртелеком», частка ринку голосових послуг якого становить близько 11%, відповідає міжнародним і державним телекомунікаційним трендам зі зниження тарифів на дзвінки іншим операторам. Нагадаємо, що рішенням НКРЗІ з 01.10.2015 р. ставку інтерконекту було зменшено до рівня 23 копійки за хвилину (без ПДВ). Раніше вона становила 36 копійок за хвилину (без ПДВ).

Джерело інформації - Інформаційна агенція УНІАН

Категорія: Суспільство | Переглядів: 623 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]