[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Вересень » 29 » У Войнилові мало не перепало на горіхи правоохоронцеві
12:54
У Войнилові мало не перепало на горіхи правоохоронцеві

Бути у цивільному правоохоронцю не завжди безпечно. У цьому мав можливість пересвідчитися начальник сектору карного розшуку Калуського міськвідділу міліції Олег Магаль, якому мало не перепало на горіхи у Войнилові під час святкування Дня району.

Коли звечоріло, публіка, яка приїхала на святкові дійства з довколишніх сіл та Калуша, вже встигла легенько підняти настрій. Проте декому, очевидно, бракувало драйву. Особливо свербіли руки у трьох калуських молодиків. В якийсь момент вони доволі грубо декілька разів навмисно штовхнули незнайомого хлопця, який на святі був із дівчиною. При цьому очікували на реакцію з його боку, а відтак і зачіпки «поговорити» по-чоловічому. Це побачив правоохоронець, який був у цивільному. Він зробив хлопцям зауваження. Оскільки поряд стояло декілька чоловіків у формі, вони нібито досить мирно зреагували на ці слова. Та варто було головному оперативнику відійти трохи далі, як він помітив цю трійцю, яка гусачком його «пасла». Тож він зупинився і почав розмовляти з ними. Молодикам не вельми подобалася його впевненість, проте розпускати рук вони не поспішали, але і відступати від задуманого не збиралися. На цю незрозумілу ситуацію звернув увагу ще один оперативний працівник у цивільному. Разом двом стражам порядку вдалося впоратися із трьома зухвальцями. Щоправда, коли вони зрозуміли, що їх просто «пов’яжуть», почали чинити неабиякий опір, нецензурщина із їхніх вуст лилася, як з рогу достатку.

Завершилася ця епопея тим, що хуліганів доставили у міськвідділ міліції, щоб з’ясувати, хто вони і якого роду-племені. Зрештою було встановлено, що двоє з них рідні брати, 20-річний Віталій Н. та 22-річний Василь Н., а також 20-річний Володимир К. За постановою суду двоє були заарештовані на одну добу, а Віталій, який, очевидно, найбільше відзначився того вечора, — на дві.
 
Джерело інформації - газета "Дзвони Підгір'я"
Категорія: Кримінал | Переглядів: 1533 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]