[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2012 » Травень » 24 » У Калуші підприємець реалізовував підроблену продукцію
13:06
У Калуші підприємець реалізовував підроблену продукцію
Цілком реальна перспектива отримати статус підслідного у кримінальній справі постала перед приватним підприємцем з Калуського району. Справа в тому, що власник продуктової крамниці, окрім дозволених для продажу товарів, займався реалізацією фальсифікованої продукції.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники підрозділу боротьби з економічною злочинністю з’ясували, що чоловік приторговував підробленою горілкою. Під час здійснення санкціонованого обшуку у приміщенні магазину правоохоронці виявили 165 пляшок горілки з ознаками фальсифікації.

Вилучену продукцію направлено на дослідження в експертно-криміналістичний підрозділ. І після висновків фахівців буде прийнято рішення про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді штрафу від 500 до 1050 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 8500 до 17550 гривень) або обмеженням волі на строк до 3 років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції. Отже, тепер цей суб’єкт господарювання, який порушив закон, буде вимушений замість прибутків від зайняття підприємницькою діяльністю підраховувати збитки.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 715 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]