[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Березень » 21 » Скорочення податкового боргу – один із вагомих інструментів наповнення державного бюджету
17:08
Скорочення податкового боргу – один із вагомих інструментів наповнення державного бюджету

Діяльність, спрямована на скорочення податкового боргу, визначена керівництвом ДПС України одним із пріоритетних напрямів діяльності служби  і розглядається як вагомий резерв у наповненні Державного бюджету.

В межах компетенції податкової міліції дана діяльність полягає у здійсненні контролю за повнотою сплати платежів за рахунок вжитих заходів щодо погашення податкового боргу. В даному випадку, під словом «контроль» слід розуміти: проведення відповідних профілактичних бесід з керівниками підприємств, які мають наявну податкову заборгованість, застосування, у передбачених законодавством України випадках, адміністративних арештів до активів таких неплатників податків та ряд інших заходів.

Так, завдяки зусиллям працівників відділу податкової міліції Калуської ОДПІ Івано-Франківської області ДПС протягом двох місяців роботи у 2013 році за рахунок вжитих заходів по погашенню податкового боргу до бюджету вдалося мобілізувати понад 200 тис. грн. 

Категорія: Економіка | Переглядів: 520 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]