[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2014 » Березень » 31 » Подавайте декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді
11:47
Подавайте декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді

Нагадуємо, що платники податку на доходи фізичних осіб мають змогу подати  податкову декларацію  про майновий стан і доходи до контролюючих органів в електронній формі у режимі реального часу, тобто он-лайн, через офіційний веб-портал Міністерства доходів і зборів України. Для цього платнику необхідно:

- Отримати електронний цифровий підпис. ЕЦП безкоштовно  видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів;

- Завантажити із сайту АЦСК інсталяційний пакет програмного забезпечення «Програмний комплекс користувача ЦСК». Встановити програмне забезпечення на персональному компютері та виконати необхідні налаштування допоможе Інструкція користувача;

- Авторизуватися за допомогою особистого електронного ключа  та розпочати роботу.

Слід додати, що на сьогодні на допомогу платнику на офіційному веб-порталі функціонує сервіс «Декларування он-лайн», який дає змогу заповнити річну податкову декларацію та зберегти результат у файлі як для друкування, так і надсилання до органів Міндоходів через Інтернет. Скористатися сервісом можна за електронною адресою: http://minrd.gov.ua/incomedecl.

Нагадуємо, платники податку на доходи фізичних осіб, які згідно з розділом ІV Податкового кодексу України зобов’язані подавати декларацію, подають її до 1 травня 2014 року. При цьому суму податкового зобов’язання, зазначену у такій декларації, фізична особа повинна самостійно сплатити до 1 серпня 2014 року.

 


 

Категорія: Економіка | Переглядів: 525 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]