[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Грудень » 3 » На Прикарпатті затримали 60-річного ґвалтівника неповнолітніх
09:54
На Прикарпатті затримали 60-річного ґвалтівника неповнолітніх
На Прикарпатті співробітники Тлумацького райвідділу міліції затримали за гарячими слідами зловмисника, який намагався зґвалтувати дівчину. Близько 20.00 про це телефоном повідомила жінка, яка в полі за райцентром стала свідком того, як невідомий чоловік намагався зґвалтувати дівчину. Жінка з подругою змусили зловмисника до втечі.

На місце злочину негайно виїхали правоохоронці і за півгодини офіцери міліції таки вистежили чоловіка затримали його, - повідомили у ВЗГ ГУ МВС України в Івано-Франківській області.

У райвідділі з’ясувалося, що на неповнолітню дівчину посягав 60-річний мешканець Івано-Франківська. Перевіряючи анкетні дані затриманого, тлумацькі міліціонери відразу зв’язалися з колегами зі Львова. Потрібно було перевірити достовірність інформації про те, чи справді цей чоловік розшукується львівською міліцією за підозрою у вчиненні аналогічного злочину.

Як повідомив начальник Тлумацького райвідділу міліції Олександр Чабан, працівники Личаківсього райвідділу міліції Львова підтвердили зацікавленість у затриманні і взятті під варту цієї особи. Три роки тому цього зловмисника обґрунтовано запідозрили у скоєнні зґвалтування неповнолітньої дівчини, однак тоді затримати його не вдалося.

Наразі щодо затриманого порушено кримінальну справу за замах на зґвалтування. Матеріали розслідування будуть долучені до кримінальної справи за львівським епізодом злочинних дій іванофранківця і спрямовані на розгляд у суд. Під конвоєм фігуранта доставлено в слідчий ізолятор Львова.
 
Джерело інформації - ТРК "Вежа"
Категорія: Кримінал | Переглядів: 665 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]