[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Січень » 28 » Міністр МНС Віктор Балога здійснив робочу поїздку на Івано-Франківщину.
09:42
Міністр МНС Віктор Балога здійснив робочу поїздку на Івано-Франківщину.

28 січня 2011 року Міністр МНС Віктор Балога з робочим візитом побуває на Івано-Франківщині для вивчення проблемних питань та підбиття підсумків діяльності територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Івано-Франківської області за 2010 рік.

В рамках візиту Міністр МНС огляне Домбровський кар’єр, Хвостосховище №2, полігон захоронення токсичних відходів та проведе засідання робочої групи щодо вирішення проблем Калуської промзони.

Того ж дня під керівництвом Міністра МНС Віктора Балоги в селі Вовчинці Івано-Франківської міської ради відбудуться тактико-спеціальні навчання на тему: «Рятування та аеромедична евакуація в гірських умовах». Мета – відпрацювання взаємодії сил УМНС в області, аварійно-рятувальних загонів, територіальних органів управління та формувань цивільного захисту при проведенні пошукових та аварійно-рятувальних робіт і аеромедичній евакуації у гірській місцевості. В ході навчання буде відпрацьовано використання чергового вертольоту МНС для участі у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, транспортуванні постраждалих до лікувальних закладів.

Переглядів: 560 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]