[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Грудень » 12 » Міндоходів роз’яснює: податкова декларація з туристичного збору подається незалежно від результатів діяльності
19:06
Міндоходів роз’яснює: податкова декларація з туристичного збору подається незалежно від результатів діяльності

Для нарахованих сум туристичного збору встановлено квартальний звітний (податковий) період. Звітність подається до органу Міндоходів, в якому платник податків перебуває на обліку до часу зняття з реєстрації,  незалежно від результатів фінансово-господарської діяльності, а також під час процедури припинення діяльності.

Терміни подання податкової звітності за квартал - протягом 40 календарних днів після закінчення кварталу. Звітність подається в один із таких способів: засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством, у паперовому вигляді особисто платником або уповноваженою на це особою, або  надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення.


Про це детальніше зазначено у статтях 49, 268 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями.

Категорія: Економіка | Переглядів: 425 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]