[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Січень » 17 » Микола Азаров легалізує азартні ігри
22:41
Микола Азаров легалізує азартні ігри
Міністерство фінансів України в першому кварталі 2011 року за дорученням Прем’єр-міністра Миколи Азарова підготує зміни до Податкового кодексу щодо впровадження збору за проведення азартних ігор.

Відповідний наказ міністерства «Про затвердження змін до Плану діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік» № 12 від 14 січня оприлюднено на веб-сайті відомства.

Згідно з документом планується врегулювати питання оподаткування азартних ігор шляхом розробки проекту закону «Про внесення змін до Податкового кодексу щодо збору за впровадження діяльності у сфері азартних ігор», який міністерство підготує у першому кварталі 2011 року.

Як повідомлялося, Верховна Рада наприкінці 2010 року розширила повноваження міліції в боротьбі з незаконним гральним бізнесом в Україні шляхом внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дотримання законодавства про заборону грального бізнесу в Україні.

Закон надає органам міліції право здійснювати перевірки фізичних і юридичних осіб та подавати відповідні акти разом з позовами до суду щодо застосування фінансових санкцій, передбачених законодавством за організацію і проведення азартних ігор. Закон вводиться в дію з дня опублікування.

Податковий кодекс набрав чинності з 1 січня 2011 року.
Категорія: Політика | Переглядів: 699 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]