[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Травень » 19 » Михайло Вишиванюк персонально тримає на контролі виконання в області Закону України «Про доступ до публічної інформації»
23:52
Михайло Вишиванюк персонально тримає на контролі виконання в області Закону України «Про доступ до публічної інформації»
Про це повідомив 19 травня 2011 року у залі засідань Калуської районної державної адміністрації на нараді з головами селищної та сільських рад, начальниками відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації головний спеціаліст з питань запобігання та протидії корупції головного управління правової роботи та внутрішньої політики облдержадміністрації Мирон Дмитрик.

Він запевнив, що ті державні службовці, які порушуватимуть цей закон, будуть звільнені.

На нараді Мирон Дмитрик ознайомив присутніх з основними положеннями Закону України від 13.01.2011року №2939-YI «Про доступ до публічної інформації» та наголосив на принципах організації роботи райдержадміністрації та виконавчих комітетів селищної, сільських рад району щодо виконання цього закону.

Головний спеціаліст управління Держкомзему в Калуському районі Богдан Русенкевич зупинився на питанні «Про стан підготовки та заключення договорів оренди на території району».

Про роботу державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель доповів Богдан Фещак, головний спеціаліст управління Держкомзему в Калуському районі.

Із положенням «Про орендну плату» ознайомила присутніх заступник начальника управління Держкомзему в Калуському районі Валентина Хмарник.

Начальник управління Держкомзему в Калуському районі Олег Кульбанський проаналізував роботу проектних організацій на території району.

Про хід підготовки та видачі державних актів на право постійного користування земельними ділянками закладам освіти проінформувала Наталія Барнич, начальник відділу управління Держкомзему в Калуському районі.

Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА.
Категорія: Політика | Переглядів: 634 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]