[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Січень » 26 » Мешканець села Тужилів помер від переохолодження
23:30
Мешканець села Тужилів помер від переохолодження
Сильні морози, а в окремих районах та місті на 25 січня температура повітря опустилася до позначки мінус 27-28, стали причиною першої в цьому році смерті від переохолодження на Калущині.

Як проінформував начальник управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення Іван Дембич, за минулі вихідні, 23-24 січня, від переохолодження помер мешканець села Тужилів Калуського району, якого знайшли вже без ознак життя на залізничній колії в селі Голинь. Ще трьох людей (мешканців сіл Голинь та Довжка й міста Калуша) з переохолодженням верхніх та нижніх кінцівок направлено на лікування в Калуську ЦРЛ.

Також Іван Дембич наголосив на тому, що працівники міліції, міської варти, КП «ЖЕО» в ці дні, відповідно до розпорядження міського голови від 29.12.2009 року «Про створення міського оперативного штабу для надання невідкладної допомоги в осінньо-зимовий період», оглядають підвали, горища міських багатоповерхівок, а також інші місця, де можуть перебувати особи без визначеного місця проживання. Таких людей направлятимуть, якщо буде така необхідність, на лікування в міську лікарню. Надаватимуть їм й тимчасове житло в одному з гуртожитків міста, а також забезпечуватимуть їжею. Однак, за словами Івана Дембича таких людей під час рейдів в місті не було виявлено.

Також Іван Дембич повідомив, що 24 січня працівники Калуського територіального центру з обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян відвідали своїх підопічних, щоб з’ясувати, чи належно опалюються їхні помешкання та чи не потребують вони якоїсь допомоги. Але скарг в цих найбільш незахищених мешканців міста не було.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 839 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]