[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2016 » Квітень » 5 » Мешканці Калуша та Калуського району подали вже 140 декларацій про доходи
13:20
Мешканці Калуша та Калуського району подали вже 140 декларацій про доходи

Калуська ОДПІ повідомила проміжні результати кампанії з декларування доходів громадян, отриманих у 2015 році.

Як зазначила в.о. начальника Калуської ОДПІ Марія Місюра, податківці зосередили свою увагу на забезпечення найповнішого обов’язкового декларування доходів, яке триватиме до 1 травня 2016 року.

Сюди відносяться доходи, отримані у вигляді спадщини, дарування, продажу рухомого та нерухомого майна, додаткове благо, а також доходи осіб, які отримали доходи більше, як з одного місця роботи, при цьому сукупний дохід за 2015 рік таких громадян перевищує 146 160 гривень.

Податківці на даний час володіють інформацією про 466 таких громадян. Посадовець відзначила, що жителі Калуша та Калуського району подали вже 140 декларацій, або 30% від загальної їх кількості та задекларували 380 тис. гривень податку на доходи з фізичних осіб. Добровільне декларування з метою відшкодування витрат (в основному за навчання) триватиме до кінця календарного року.

Марія Місюра звернулась до калушан бути активними платниками податків і добровільно декларувати доходи, зокрема ті, які були неоподатковані в минулому році, іноземні доходи, а також доходи отримані від осіб, які не мають статусу податкових агентів та про яких немає відомостей з центральної бази даних.

Адже кошти, які надійдуть в результаті сплати податків у бюджет, будуть спрямовані на розвиток Калуша та Калуського району.

Джерело інформації - Агенція новин ФІРТКА

Категорія: Економіка | Переглядів: 595 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]