[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Вересень » 28 » Мати загинула від рук сина
14:00
Мати загинула від рук сина

Трагічний випадок трапився у ніч з 19 на 20 вересня у селі Копанки. За словами головного оперативника міськвідділу міліції Олега Магаля, винуватцем цієї події став 38-річний житель цього села Микола К. Чолов’яга, який зловживав спиртним і вів напівбродячий спосіб життя, так доклався кулаками та ногами до рідної неньки, що позбавив її життя.

58-річна мати теж не була байдужа до «зеленого змія». Тож того вечора вони спочатку разом остограмилися, а потім, за словами винуватця, мати почала виганяти його з дому, не хотіла, щоб він ночував. Це Миколі настільки не сподобалося, що він розпустив руки. І на цей раз дуже круто. Адже скарги від 58-річної матері про синові побиття не раз надходили до дільничного інспектора. Одного разу Миколу за чергову порцію стусанів, якими він нагородив матір, навіть заарештували на 15 діб. Та це, як бачимо, не допомогло. І врешті-решт завершилося трагічно.

Опісля скоєного копанківчанин подався подалі від гріха. Вирішив перечекати у родичів у селі Сливки Рожнятівського району. Та 21 вересня він таки з’явився у Копанках. Односельці, які вже знали про те, що трапилося у цій сім’ї, повідомили про повернення зловмисника. Правоохоронці, які терміново виїхали, затримали чолов’ягу. За даним фактом триває розслідування, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 939 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]