[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Квітень » 11 » Майже 70 відсотків задекларованих доходів в Калуші –іноземні
14:48
Майже 70 відсотків задекларованих доходів в Калуші –іноземні

Про це заявила представникам засобів масової інформації начальник управління оподаткування фізичних осіб Калуської ОДПІ Надія Романів.  По результатах декларування при цьому пятьом фізичним особам необхідно перерахувати в  місцеву казну до 1 серпня 2013 року 586, 4 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб.    

Всього з початку року до податкової інспекції подано більше як 150 декларацій про майновий стан і доходи, в результаті яких задекларовано 12,6 мільйонів гривень доходів та нараховано 851,1 тисяч гривень податку.

Кампанія декларування доходів, заявила посадовець, підходить до завершення.. Працівники податкової служби працюють в режимі подовженого робочого дня та по суботах.  В цьому році зявилася можливість подати декларацію не тільки в паперовій, а й в електронній формі, придбавши безкоштовний ключ електронного цифрового підпису. Отримати такий ключ калушани можуть у відокремленому пункті реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України при Калуській ОДПІ, який знаходиться на першому поверсі податкової інспекції в кабінеті №117.

Останній день подання обов’язкових декларацій – 30 квітня.            
Категорія: Суспільство | Переглядів: 446 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]