[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Березень » 6 » Легалізація грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, для Калушанина закінчилася обвинувальним виром суду
16:45
Легалізація грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, для Калушанина закінчилася обвинувальним виром суду

Ось і закінчилась ціла низка судів по кримінальній справі відносно жителя Калуша. Кмітливий чоловік, діючи від імені одного із приватних підприємств м.Калуша та маючи на меті збагатитися незаконно реалізовував прекурсори, якими заволодівав шляхом шахрайства. Також, він придбав суб'єкт підприємницької діяльності (юридичну особу) з метою здійснення видів діяльності, щодо яких є заборона, незаконно підробляв та використовував підроблені документи, заволодівав та використовував кошти, одержані внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів тощо.

Однак, така незаконна діяльність приватного підприємства була виявлена працівниками відділу податкової міліції Калуської ОДПІ. В результаті реалізації оперативних матеріалів було порушено кримінальну справу з багатьма епізодами.

         Згідно вироку Калуського міжрайонного суду Івано-Франківської області громадянину призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном 3 роки 6 місяців з позбавленням права обіймати керівні посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в установах, підприємствах усіх форм власності строком на 2 роки 3 місяці та з конфіскацією ¼ частини належного на праві власності майна та з конфіскацією коштів одержаних злочинним шляхом.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 637 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]