[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Квітень » 24 » Хто бажає подати декларацію про доходи в електронному вигляді-повинен зробити це не пізніше останньої години 30 квітня 2013 року
12:20
Хто бажає подати декларацію про доходи в електронному вигляді-повинен зробити це не пізніше останньої години 30 квітня 2013 року

В цьому році громадяни вперше можуть можливістю подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді. Зробити це потрібно не пізніше закінчення останньої години дня, у якому минає граничний термін її подання, тобто 30 квітня 2013 року.

Для зручності обслуговування громадян і підприємців ДПС України у 2013 році запроваджено сервіс «Заповнення декларації про майновий стан і доходи», який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для користування цією послугою платнику необхідно мати тільки електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

Форма декларації з додатками та детальна інструкція щодо її заповнення розміщені у спеціальному банері на офіційному веб-порталі ДПС України за адресою http://sts.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan-2013.

Отримати безкоштовний електронний ключ цифрового підпису можна в Калуші у відокремленому пункті акредитованого центру сертифікації ключів, який знаходиться в приміщенні Калуської ОДПІ.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 564 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]